On Air - Rozhovor na rádiu Svobodný vysílač - o Ayahuaske, Iboge a transformácii.


Z čista jasna mi napísal Jaro z rádia Svobodný vysílač. Že či chcem prísť porozprávať o mojich skúsenostiach s rastlinami sily. Najviac ho teda zaujímala Iboga. Vravím si, prečo nie, ale bohužial momentálne som maximálne zaneprázdnený a nevidím to.
Až prišily posledné 2 týždne pred vianocami a napísal mi znova. Teraz je ten správny čas. Idem do toho. Ako predzvesť nášho stretnutia, sa internetom rozvarila mediálna "pomluva" o nehode. Ktorá bola spájaná s Ayahuaskou. A to sa mi vôbec nepáčilo. Ono ťažko súdiť, lebo nebol som tam. Z článku som však cítil velmi silný zlý zámer. Emocionálny sliz. A to sa mi nepáči. Že niekto očierňuje moju velkú kamarátku. Moju vesmírnu mamu. Ayahuasku.

Ovzdušie bolo napäté, ale tak je to vždy pred nejakou výzvou. Istý strach a neistota. Ale ja idem do toho. A budem rozprávať priamo, narovinu, o tom, čo som zažil. A tak, ako to cítim.

Nedeľa, 18.12. a Jaro ma prišiel počkať na vlakovú zastávku v Tatcoch. Sympatický chalan. Prišli sme do jeho štúdia a po krátkom kecaní sme sa pustili do toho. Môžete si náš rozhovor vypočuť na linku dole:

4 komentáre:

  1. Díky za zajímavé povídání, parádní trip životem, hodně štěstí a pohody.

    S tím zpíváním na ulici, taky občas chodím, bych to nepřeháněl :-) , za oadvahu 3+

    Martin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za reakciu. Teší ma to :)

      Odstrániť
    2. Milý brat, posílám od Ivana z Rusi

      https://www.youtube.com/watch?v=Wm_RolmQQHg

      a ode mě taky.

      Odstrániť